IF Triangeln minitennis
Välkommen till Minitennisen!
Minitennis är från 6 år. Tre grupper om 12-15 elever spelar 40 min där 3 ungdomstränare ansvarar för varje träningstillfälle. Betoningen är på lek. Vi försöker flytta eleverna så fort som möjligt till tennisskolan men hänsyn måste tas till antalet lediga platser.

Minitennis

Kostnad 1500:- / termin

Intagning

Vi försöker bereda plats för så många som möjligt utan att den nuvarande träningen ska bli lidande. Man behöver inte kunna spela för att söka hit.
Man kan anmäla sig via formulär som finns i hallen eller via mail till triangelntennis@gmail.com alternativt kan man även kontakta oss direkt. Vi har förtur för bekanta eller släktingar till aktiva i klubben.

Målsättning

- Tennisskolans främsta mål är att det ska vara kul med tennis! Den bedrivs i en anda där beröm och uppmuntran går före går före kritik
- Eleverna ska kunna veta tekniken för de olika slagen samt kunna utföra dem.
- Eleverna ska kunna värma upp själva
- Påverka till sunda kostvanor och ett liv utan droger.

Att sluta

När man fyller 18 år, som är gränsen mellan junior och senior, får man fortsätta spela i tennisskolan. Målet är dock att man ska integreras i gruppspel, seniorlag vuxenträning etc. Vi är tacksamma om man säger upp sin plats i god tid innan terminsslut om man vill sluta. Det underlättar när vi sätter ihop grupperna för kommande termin. Uppsägningen ska göras vi mail eller brev som besvarats. Det är också trevligt att göra ett snyggt avslut och veta att man alltid är välkommen tillbaka.

Föräldrar

Ni är otroligt viktiga, inte bara genom att betala avgiften utan också genom att stötta och berömma. Vill ni läsa mer om hur man är en bra tennisförälder gå in på www.tennisstockholm.se och läs under fliken "föräldrar. Det finns även möjlighet att hjälpa till med diverse saker i klubben såsom tävlingar, klubbmatcher och jippon etc. För er som har möjlighet att sponsra så har ni utmärkta tillfällen. Kom gärna på föräldramöten och låt er informeras.