IF Triangeln vuxentennis
Välkommen till Tenniskolan för vuxna
En träning är 60 minuter och inleds med 10 minuter uppvärmning. Målsättningen är att eleverna ska klara uppvärmningen på egen hand ( gäller ej för minitennisens elever) för att ge tränarna en kort rast. Dagens tema och teknik gås igenom och sedan tränar eleverna på detta. En rolig lek brukar avsluta det hela. Bra att ha med är vattenflaska, handduk och ett hopprep. Racket kan man låna i början.

Träningsgrupperna

Grupperna innehåller max. 5 elever per bana och timme . För att alla ska få ut så mycket som möjligt av träningen är målet att få jämn spelstyrka i grupperna. Vill en elev byta grupp under terminen kan det vara svårt att göra ändringar eftersom grupperna är fulla. Tränarna försöker dock möblera om där de kan och tycker att det är motiverat. Tränarna är troligen de mest objektiva när det gäller spelstyrka. Vi försöker ha en rak positiv dialog med elever och föräldrar. Vi är på samma sida.

Vuxentennis

Kostnad 2800:- termin

Intagning

Vi försöker bereda plats för så många som möjligt utan att den nuvarande träningen ska bli lidande.
Man behöver inte kunna spela för att söka hit. Man kan anmäla sig via formulär som finns i hallen eller genom att kontakta oss. Vi har förtur för bekanta eller släktingar till aktiva i klubben.

Målsättning

- Tennisskolans främsta mål är att det ska vara kul med tennis! Den bedrivs i en anda där beröm och uppmuntran går före går före kritik
- Eleverna ska kunna veta tekniken för de olika slagen samt kunna utföra dem.
- Eleverna ska kunna värma upp själva