Kallhäll

Välkommen till Tennisskola.se

Tennisskola i Kallhäll

Observera att denna tennisskola är fristående från Tennnisskola.se, Spånga Tennis AB och Norra Ängby Tennisklubb och bedrivs av Per Jerrelind (enskild firma).

Välkommen till Tenniskolan för juniorer!

En träning är 60 minuter och inleds med 10 minuter uppvärmning. Målsättningen är att eleverna ska klara uppvärmningen på egen hand ( gäller ej för minitennisens elever) för att ge tränarna en kort rast. Dagens tema och teknik gås igenom och sedan tränar eleverna på detta. En rolig lek brukar avsluta det hela. Bra att ha med är vattenflaska, handduk och ett hopprep. Racket kan man låna i början. Om tränaren är borta kommer det i regel en ersättare. Vet man att man ska vara borta så maila gärna ner. 

Träningsgrupperna 
Grupperna innehåller max. 5 elever per bana och timme . För att alla ska få ut så mycket som möjligt av träningen är målet att få jämn spelstyrka i grupperna. Vill en elev byta grupp under terminen kan det vara svårt att göra ändringar eftersom grupperna är fulla. Tränarna försöker dock möblera om där de kan och tycker att det är motiverat. Tränarna är troligen de mest objektiva när det gäller spelstyrka. Vi försöker ha en rak positiv dialog med elever och föräldrar. Vi är på samma sida. 


Privat tennisträning för seniorer och juniorer

Förutom tennisskolan bedrivs även privat tennisträning för såväl seniorer som juniorer. Kontakta Per Jerrlind för en diskussion kring hur vi kan lägga upp en ändamålsenlig privat träning för Dig (eller dina barn).


Drop-in tennis på lördagar

För mer information kontaktas Per Jerrelind.


Per Jerrelind ansvarar för tennisskolan och privatträningen i Kallhäll.

Mobiltelefon 079 075 49 39


Välkommen !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tennisskola.se bedrivs av Spånga Tennis AB

Mail : info@tennisskola.se

Telefon : 076 - 946 44 33

Organisationsnummer: 556949-8446

Vår logotyp har designats av Linnéa Abrahamsson, design@isrt.se


Vi rekommenderar produkter från Babolat